Contents d'haver participat a la Festa d'hivern del Centre Cívic Nord oferint un tastet de mongetes del ganxet de l'Hort del Lledoner de La Magrana Vallesana. Ens han dit que eren molt gustoses i que estaven molt ben cuites.Tastet mongetes

Dimecres, 12 Desembre 2018 22:48 a Novetats

Sembrant allsCoincidint amb l'inici del mes de desembre, sembrem alls entre bancal i bancal, a l'hort del Lledoner de La Magrana Vallesana. Sabeu de quina varietat? All vermell de Banyoles.

Dimecres, 12 Desembre 2018 21:25 a Novetats

Enllanant muntanyetes de faves optEnllanant muntanyetes de faves amb carretó opt

Preparem la terra per sembrar faves Mutxamel.

Posem la llana que va portar en Ricard, que deixa més flonja la terra argilosa del Lledoner

 

 

Dissabte, 17 Novembre 2018 21:37 a Novetats

A l'Hort del Lledoner de La Magrana Vallesana, ja hem plantat el que seran els calçots d'aquest hivern. Quan estiguin a punt de collir i menjar, ja us avisarem.Calçots-plantats-compressor 1

Diumenge, 16 Setembre 2018 19:24 a Novetats

Vàrem celebrar un llarg vespre a l'hort amb bona companyia, cargolada, patates braves, beuratges i molt més. Per acabar, ball sentint la terra sota el nostres peus.AcordionistesHort

Dimarts, 03 Juliol 2018 19:05 a Novetats

L'ametller, petit encara, ja té noves fulles i la figuera d'en Ramon, gran i generosa, comença a desvetllar-se.

Aquest abril hem plantat un cirerer de la varietat local "cor de colom". 

Tindrem bones cireres!

Dèiem de plantar un magraner l'any quHort del Lledoner LMV cirerer 1Hort del Lledoner LMV cirerer 2e ve....

Diumenge, 15 abril 2018 21:17 a Novetats

Menjant calçots

Coent carn

Restes a la compostadora

Engrandint el forat per al cirerer

Amb un bon sol i calçots a dojo acabats de collir de l'hort, unes quaranta persones vàrem aplegar-nos a l'hort d'El Lledoner de La Magrana.
El menú, calçots a dojo amb una salsa esplèndida i un vi gustós, tall o el que es portés, torrat a les brases i cafè i pastissos a desdir.
Per tot arreu fèiem petar la xerrada amb qui trobéssim al davant i la continuàvem amb qui estava ben lluny.
Ah! i mentrestant nens i nenes i alguns grans anaven treballant per aprofundir un forat on plantarem un cirerer aquesta primavera.Vista general

Dijous, 08 Març 2018 20:03 a Novetats

Després d'un estiu d'una collita meravellosa de tomàquets pometa de La Garriga, cor de bou, ramalllet i rosa ple de l'Etern, comença la tardor a l'hort, volem compartir amb vosaltres el nou cicle de vida a l'hort.

hort inicis tardor 2017 BROQUIL S TERESA

Bròquil Santa Teresa

hort inicis tardor 2017 CALÇOTS

Calçots

hort inicis tardor 2017 CARBASSA VIOLI

Carbassa violí

 hort inicis tardor 2017 CARXOFERES

Carxoferes

 hort inicis tardor 2017 COL PAPERINA

Col de paperina

hort inicis tardor 2017 MONGETA SECA GANXET

Mongeta seca ganxet

Dilluns, 26 Febrer 2018 18:13 a Novetats

Els del Nord et portem a lhort 30 març 2017 d

  

Els del Nord et portem a lhort 30 març 2017 c

"Els del Nord et portem a l'hort". Una col·laboració de l'Hort Museu Lledoner de La Magrana i el Centre Cívic Nord.

La gent de l'hort vàrem rebre grans i petits quan sortien de l'escola a la plaça del costat del centre Cívic Nord tot explicant el conte del Patufet i la col.

I sota els el oms de l'hort vàrem explicar les tasques hortelanes que teníem preparades: sembra de mongeta tendra Perona del Pep, sembra de flors, arrencada de cebes tendres, tast d'infusió d'herbes aromàtiques, construcció d'un espantaocells i plantada d'un enciam en un test per endur-se'l i cuidar-lo.

Vàrem passar una bona tarda de primavera!!!

I continuarem! Ens agrada compartir experiències de l'hort amb la gent del barri!

Dimarts, 26 Setembre 2017 17:52 a Novetats


Fa uns mesos nens i nenes del Centre Obert del Lledoner – el grup dels petits- ens van construir unes estaques amb els noms de les plantes de l’espiral d’aromàtiques i les vam col·locar entre tots al costat de cada planta.

Aquest novembre ha sigut el grup dels grans del Centre Obert del Lledoner els qui han acabat una tasca encomanada pel grup de l’hort: els suports per als cartells de cada cultiu.

La visita va ser molt agradable, el grup dels petits van menjar pastanagues que teníem preparades i després van arrencar raves i més pastanagues. El grup dels grans van estar col·locant els primers suports amb els cartells i parlant de com havia anat la feina, van comentar que si tenim alguna altra proposta per ells que els ho diguem, vàrem acabar la visita bebent infusió calenta de marialluïsa.

Els esperem a tots per veure l’hort en una altra estació de l’any i fer algunes tasques hortolanes.Grup petits C Obert Lledoner tardor 2016Detall suport cartell hort fet grans C Obert Lledoner tardor 2016

Dimarts, 06 Desembre 2016 19:19 a Novetats TAGS
Pàgina 1 de 5