Sí, heu llegit bé! Ja fa 4 anys que funciona la Magrana. Ho celebrem el 22 de novembre a l'AAVV Sota el camí ral amb: - 18h Tast de productes de tardor amb trobada amb les pageses productores. - 19h Concert de sons africans amb Mc Keba. - 21h Sopar de 4t aniversari (20€). Tots i totes hi sou convidats per celebrar-ho junts.
Dimarts, 11 Novembre 2014 11:36 a Notícies
Aquesta no és una recepta qualsevol. És la recepta tradicional d'aquesta llaminadura típica catalana i d'origen àrab. Veure la recepta.
Dijous, 23 Octubre 2014 12:55 a Notícies
L'Ajuntament de Granollers vol impulsar els horts urbans a la ciutat. La comissió d'horta de la Magrana ha elaborat un projecte d'Hort-Museu que vol combinar la part productiva, l'educativa i l'experimental. Un projecte per acostar el camp a la ciutat, per aprendre de la natura i per a la recuperació de llavors i de varietats antigues, en col·laboració amb Llavors Orientals. Faran falta mans i ganes, així que, us mantenim informats!!! + info
Dijous, 23 Octubre 2014 12:49 a Notícies
A la Magrana apostem pels productes de qualitat, ecològics i de proximitat. I per proximitat, Palou. Els pollastres de Can Julià, que es poden comprar a l'associació des del setembre, ens han permès adherir-nos a aquesta marca que vol potenciar els productes locals, preservar el nostre paisatge agrícola i dinamitzar l'economia local. + info  
Dijous, 23 Octubre 2014 12:32 a Notícies
Granollers està en Transició, qui el Transicionarà? ... GenT ens convida  al primer Vermut en Transició, dissabte 18 d'octubre a les 12h a la Biblioteca Can Pedrals, on plegats començarem a fer els primers passos cap a una ciutat en Transició energètica!! Aquí trobareu les propostes que van sorgir en la trobada del juny sobre alimentació, educació per la sostenibilitat, i comerç i energia.
Dimarts, 14 Octubre 2014 07:35 a Notícies
Sabeu quins efectes podria tenir sobre l'agricultura, l'alimentació o l'energia?La Unió Europea i els Estats Units fa més d'un any que negocien un nou tractat que pretén la simplificació de la compravenda de béns i serveis entre els dos espais amb la reducció de barreres aranzelàries i no aranzelàries.
Dimarts, 14 Octubre 2014 07:28 a Notícies
Produïm tots els aliments que necessitem? Quina hauria de ser la nostra dieta i quina la producció agrària del país perquè això fos així? En Pep Tuson fa els càlculs necessaris per respondre aquestes preguntes i ens ho presenta en el següent article de la revista Agrocultura.
Divendres, 10 Octubre 2014 13:33 a Notícies
Des de l'Espigall ens proposen un curs pràctic d'horta ecològica en 4 dissabtes d'octubre i novembre. Si esteu pensant en conrear un hort ecològic, us interessarà! Consulteu el Programa.     
Dilluns, 29 Setembre 2014 07:52 a Notícies
La Magrana Vallesana participem en una taula rodona sobre experiències de comercialització alternatives per explicar la nostra proposta. També es parlarà de pagesia, models alimentaris, autoproveïment d'aliments... Programa | + info
Dilluns, 29 Setembre 2014 07:51 a Notícies
En Jordi Puig i la Cristina Fígols -pagesos de l'Espigall a l'Ametlla- ho tenen molt clar: les varietats locals de producció ecològica són les que millor ens alimenten. Ens ho expliquen en aquesta entrevista feta per l'ETS.   
Dilluns, 29 Setembre 2014 07:48 a Notícies
La Maria Giner de la Kosturica -pagesa de La Magrana- ens explica això i molt més en aquesta entrevista.        
Dilluns, 29 Setembre 2014 07:47 a Notícies