Es presenta el Banc de llavors del Vallès Oriental

semillascampania

Es posa en marxa un projecte de recuperació i difusió de les varietats locals on participem diverses entitats de la comarca. Podeu trobar més informació aquí.

El Consell Comarcal del Vallès Oriental, juntament amb l'Ajuntament de Granollers, l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, l'Associació Llavors Orientals i Slow Food Vallès Oriental i amb els suports de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, el Ministeri d'ocupació i seguretat social, i el Fons Social Europeu, va presentar dimarts 18 de novembre, al Museu de Ciències Naturals de Granollers, el Banc de Llavors Locals del Vallès Oriental, un projecte de recuperació i difusió de varietats locals en que hi participem diverses entitats de la comarca.

Durant l'acte es van explicar els objectius i funcionament del banc, i es va presentar el llibre de "Varietats locals de mongetes del Vallès Oriental".

A continuació vam gaudir d'una degustació de plats elaborats amb varietats locals a càrrec de cuiners del col·lectiu CuinaVO. Durant la degustació es va poder visitar una petita exposició sobre agrobiodiversitat al Vallès Oriental i visionar vídeos de diferents productes de temporada elaborats per l'associació de consumidors la Magrana Vallesana.

 

Divendres, 14 Novembre 2014 18:23