Teniu hort a l’escola? Comenceu i no sabeu massa com va?Fa temps que en teniu i voleu compartir la vostra experiència? El Casal del Mestre de Granollers organitza la 1a Trobada d’Escoles Hortelanes del Vallès.Tindrà lloc el Divendres 8 de juliol a la Plaça de l’esglèsia de Gallecs i comptarà amb la participació de La Magrana Vallesana.
Dissabte, 18 Juny 2016 16:10 a Notícies
Torna l’estiu i estem d’aniversari, aquest cop amb la tercera jornada Granollers en Transició, enguany amb el lema “La transició va sobre rodes”.
Dissabte, 18 Juny 2016 16:07 a Notícies
El 3 de juny, les Garrofes del Vendrell i l'Aresta ens van convidar a explicar la nostra proposta en el debat: "Els nous reptes del cooperativisme agroecològic: la mida importa? Va ser una trobada molt enriquidora compartida amb productores i grups de consum.
Dissabte, 18 Juny 2016 16:00 a Notícies
"Llaurant Barcelona" és un procés de diàleg del moviment agroecològic per a la discussió i formulació de propostes concretes sobre possibles polítiques alimentàries a nivell de la ciutat de Barcelona. La Magrana Vallesana vam participar com a convidats en els debats.
Dissabte, 18 Juny 2016 15:55 a Notícies
Quan és temps de menjar calçots, La Magrana Vallesana, associació de productors i consumidors ecològics, organitzem una EcoCalçotada. El proper dissabte 19 de març a partir de les 11 del matí a la Plaça de les Hortes us convidem a participar d’aquesta jornada que, de ben segur, trobareu interessant i deliciosa.  El preu és de 12 euros per les persones sòcies i de 15 euros per la resta. Podeu comprar els tiquets a La Magrana Vallesana fins dimecres 16 de març. 
Dimecres, 09 Març 2016 18:02 a Notícies
Es parla molt de consum de proximitat i responsable. L'alimentació sostenible exigeix una producció respectuosa amb el medi i nous hàbits de consum. Sabem què mengem i d'on ve? Quins drets tenim respecte l'alimentació? Cal saber d'on venen els aliments i, encara més important, cap a on avança el mercat alimentari. Conceptes com agricultura i ramaderia ecològiques, producció integrada, productes de temporada, productes alimentaris artesans, aliments transgènics, etc. ens comencen a ser familiars però convé entendre el seu significat i la seva repercussió. Les persones consumidores hem d'estar informades per no caure en el parany dels grans mercats alimentaris. Xerrada…
Dimecres, 28 Octubre 2015 15:25 a Notícies
Ja la tenim aquí un altre cop, la Festa del pa de Foc i Fornada! Un any més, obrim les portes del obrador perquè gaudiu d'un dia de forn a la natura, entre foc, masses i farines!Tot plegat començarà sobre les 12 del migdia del 17 d'octubre, amb la encesa del forn i les mans a la massa! Els que volgueu participar al taller porteu-vos davantal!
Divendres, 09 Octubre 2015 10:23 a Notícies
Un espai  on podrem experimentar les diferents energies dels aliments, estils de cocció, com funcionen els nostres òrgans, quines energies els bloquegen i quins aliments els reforcen, i sobretot com jugar a la cuina amb els aliments, els estils de cocció, el nostre estat i l’època de l’any, saber si necessitem depurar, nodrir, remineralitzar, escalfar…………. Aprendre a crear  dolçor en els nostres plats i a la  nostre vida    Presentació del curs 17 de setembre 18.30 h  
Dimecres, 29 Juliol 2015 09:58 a Notícies
Pàgina 1 de 10