Teniu hort a l’escola? Comenceu i no sabeu massa com va?Fa temps que en teniu i voleu compartir la vostra experiència? El Casal del Mestre de Granollers organitza la 1a Trobada d’Escoles Hortelanes del Vallès.Tindrà lloc el Divendres 8 de juliol a la Plaça de l’esglèsia de Gallecs i comptarà amb la participació de La Magrana Vallesana.
Dissabte, 18 Juny 2016 16:10 a Notícies
Torna l’estiu i estem d’aniversari, aquest cop amb la tercera jornada Granollers en Transició, enguany amb el lema “La transició va sobre rodes”.
Dissabte, 18 Juny 2016 16:07 a Notícies
El 3 de juny, les Garrofes del Vendrell i l'Aresta ens van convidar a explicar la nostra proposta en el debat: "Els nous reptes del cooperativisme agroecològic: la mida importa? Va ser una trobada molt enriquidora compartida amb productores i grups de consum.
Dissabte, 18 Juny 2016 16:00 a Notícies
"Llaurant Barcelona" és un procés de diàleg del moviment agroecològic per a la discussió i formulació de propostes concretes sobre possibles polítiques alimentàries a nivell de la ciutat de Barcelona. La Magrana Vallesana vam participar com a convidats en els debats.
Dissabte, 18 Juny 2016 15:55 a Notícies
Quan és temps de menjar calçots, La Magrana Vallesana, associació de productors i consumidors ecològics, organitzem una EcoCalçotada. El proper dissabte 19 de març a partir de les 11 del matí a la Plaça de les Hortes us convidem a participar d’aquesta jornada que, de ben segur, trobareu interessant i deliciosa.  El preu és de 12 euros per les persones sòcies i de 15 euros per la resta. Podeu comprar els tiquets a La Magrana Vallesana fins dimecres 16 de març. 
Dimecres, 09 Març 2016 18:02 a Notícies
Es parla molt de consum de proximitat i responsable. L'alimentació sostenible exigeix una producció respectuosa amb el medi i nous hàbits de consum. Sabem què mengem i d'on ve? Quins drets tenim respecte l'alimentació? Cal saber d'on venen els aliments i, encara més important, cap a on avança el mercat alimentari. Conceptes com agricultura i ramaderia ecològiques, producció integrada, productes de temporada, productes alimentaris artesans, aliments transgènics, etc. ens comencen a ser familiars però convé entendre el seu significat i la seva repercussió. Les persones consumidores hem d'estar informades per no caure en el parany dels grans mercats alimentaris. Xerrada…
Dimecres, 28 Octubre 2015 15:25 a Notícies
Ja la tenim aquí un altre cop, la Festa del pa de Foc i Fornada! Un any més, obrim les portes del obrador perquè gaudiu d'un dia de forn a la natura, entre foc, masses i farines!Tot plegat començarà sobre les 12 del migdia del 17 d'octubre, amb la encesa del forn i les mans a la massa! Els que volgueu participar al taller porteu-vos davantal!
Divendres, 09 Octubre 2015 10:23 a Notícies
Un espai  on podrem experimentar les diferents energies dels aliments, estils de cocció, com funcionen els nostres òrgans, quines energies els bloquegen i quins aliments els reforcen, i sobretot com jugar a la cuina amb els aliments, els estils de cocció, el nostre estat i l’època de l’any, saber si necessitem depurar, nodrir, remineralitzar, escalfar…………. Aprendre a crear  dolçor en els nostres plats i a la  nostre vida    Presentació del curs 17 de setembre 18.30 h  
Dimecres, 29 Juliol 2015 09:58 a Notícies
Granollers en Transició  ens convida a les 2nes Jornades de Granollers en Transició,  el proper diumenge 21 de juny al Museu de Ciències Naturals de Granollers, La Tela. Hi podrem conèixer les iniciatives en transició que estan apareixent a la ciutat, sentir al Ferran P. Vilar parlant sobre el Canvi Climàtic, i compartir experiències amb els companys de Cardedeu en Transició. Com l'any passat, acompanyarem la Jornada d'un bon àpat i un vermut musical, que ens ajudaran a seguir pensant i imaginant un Granollers cap a la transició.
Dimarts, 16 Juny 2015 16:02 a Notícies
Pàgina 1 de 10