Qui som

Som una associació de consumidors i productors de productes ecològics, persones interessades en la millora de la seva salut i del seu entorn, disposats a fer un canvi en els nostres hàbits a l'hora d'omplir el cistell.

Quins són els nostres objectius?


- Oferir a les persones associades aliments ecològics, de proximitat i que respectin el medi ambient, amb un 20% de descompte respecte als preus de mercat.

- Fer arribar els productes ecològics i de proximitat al màxim nombre possible  de ciutadans.

- Fomentar els productes frescos de temporada.

- Contribuir a consolidar una xarxa comarcal de comercialització de productes agrícoles i ramaders ecològics i de comerç just.

- Fomentar el consum conscient i responsable en tots els àmbits, incloses escoles, AMPA i associacions.

- Fomentar una alimentació equilibrada i ecològica.

- Establir lligams entre l'associació i els productors, per tal d'apropar-nos a la seva manera de treballar i ser conscients de la procedència dels nostres aliments.

- Potenciar el desenvolupament de projectes de proximitat que produeixin tots aquells aliments que necessitem.

 

Consultar els Estatus de La Magrana Vallesana.

 

Com funcionem?

 

L'associació de consumidors i productors La Magrana Vallesana disposa d'un local on les persones associades poden trobar tot tipus de productes frescos i envasats, en un horari ampli de dilluns a dissabte.

Els associats tenen dues modalitats de compra: cistell setmanal o producte en estoc.

- Cistell setmanal: productes de temporada, a un mateix preu durant tots els mesos de l'any.

- Producte en estoc: durant tota la setmana a la botiga es poden trobar productes frescos i envasats.

 

Com ens financem?


El funcionament associatiu permet aferir productes a preus més assequibles. Les persones associades es beneficiaran de preus un 20 % més econòmics que els preus de mercat.

Es paga una quota per unitat familiar de 7 euros mensuals.

 

 

Quins són els drets i deures dels associats?


Cada unitat familiar que s'associa rep els estatuts de l'associació per conèixer objectius, drets i deures. Prèviament pot conèixer aquests aspectes a la mateixa botiga de l'associació.

A continuació resumim alguns drets i deures destacables:

- Els associats tenen dret a assistir a les reunions de l'Assemblea General, ser elegits per als llocs de representació, rebre informació sobre activitats de l'associació, formar part dels grups de treball i posseir un exemplar dels estatuts.

- Són deures dels membres de l'associació contribuir al sosteniment de l'associació amb el pagament de la quota i complir la resta d'obligacions que resultin de les disposicions estatutàries.

 

Què cal fer per donar-se d'alta a l'associació?

 

Les famílies interessades han de demanar el full d'inscripció al local de l'associació, omplir-lo i entregar-lo en mà o enviar-lo per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .

Cal presentar:

- DNI amb el domicili de la unitat familiar que es dóna d'alta i facilitar els noms de les persones que la integren.

- Número de compte per fer el cobrament de la quota mensual.